Το ημερολόγιό μας

Συνεχής Ενημέρωση | Εκδηλώσεις | Νέα

Η 14η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη από τον Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Την ημέρα αυτή τιμάται, διεθνώς, ο ανώνυμος εθελοντής αιμοδότης που ανιδιοτελώς προσφέρει το αίμα του σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Το Κέντρο Αίματος του Βενιζέλειου Νοσοκομείου σε συνεργασία με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση του νομού Ηρακλείου στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη πραγματοποίησε  πρόγραμμα ενημέρωσης στα γυμνάσια της πόλης του Ηρακλείου για την εθελοντική αιμοδοσία. Ενώ παράλληλα ζητήθηκε από τους μαθητές να ζωγραφίσουν με θέμα την εθελοντική αιμοδοσία.

Στις 14 Ιουνίου  2017 το Κέντρο Αίματος οργάνωσε εκδήλωση για την Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη στο αμφιθέατρο νοσοκομείου. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι τρεις καλύτερες ζωγραφιές που έκαναν οι μαθητές με θέμα την εθελοντική αιμοδοσία. Ο σύλλογος μας ήταν εκεί προσφέροντας τα αναμνηστικά δώρα σε συνεργασία με την αιμοδοσία του νοσοκομείου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης κα Ελένη Μαυρομάτη καθώς και εκπρόσωπος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου.